قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

دیدار دبیرکل بنیاد غدیر و جمعی از خیّرین با آیت‌الله جنتی

دبیرکل بنیاد غدیر و جمعی از خیّرین کشور با دبیر شورای نگهبان دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۸۲

به گزلرش راهبرد معاصر ، به نقل از روابط عمومی شورای نگهبان، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر به همراه مدیر عامل این بنیاد و تعدادی از خیرین با آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در محل این شورا دیدار و گفتگو کردند.

 

آیت‌الله جنتی ضمن خوش‌آمدگویی و تبریک ایام متبرکه ذی‌الحجه که ماه دعای عرفه، عید قربان و عید غدیر است، گفت: باید از برکات این ماه به خوبی بهره‌مند شویم و بیشتر به خدا توجه کنیم، چون هر چه داریم از خدا داریم و اگر رابطه ما با خدا خوب شد، امور اصلاح می‌شود والا ضرر خواهیم کرد.

 

وی با بیان اینکه آیات متعدد قرآن راجع به انفاق توصیه‌هایی دارد، گفت: قرآن به انفاق در راه خدا دعوت می‌کند؛ چراکه هر چه در این راه پرداخت شود در عوض چندین برابر در دنیا و آخرت پس داده خواهد شد.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه در کشور ما حضرت علی علیه‌السلام نباید مظلوم واقع شود، گفت: الحمدالله مردم ایران عشق و علاقه خود را به اهل بیت علیهم‌السلام نشان داده‌اند و هر جا آثاری از اهل بیت علیهم‌السلام بوده، اظهار علاقه کرده و در این راه سخاوتمندانه کمک کرده‌اند.

 

وی افزود: مردم ایران عاشق حضرت علی علیه‌السلام هستند و این مملکت خانه امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام است و بنیاد بین‌المللی غدیر که حضرت آیت‌الله خزعلی بنیانگذار آن بود ـ خداوند او را با امیر مؤمنان محشور بدارد ـ با کمک خیرین محترم توانستند این بنیاد را در داخل و خارج از کشور به خوبی راه‌اندازی کنند.

 

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه بنیاد بین‌المللی غدیر با همت بلند خیرین و دست‌اندرکاران آن، الان بنیاد قدرتمندی شده است، افزود: در این وضعیت که مشکلات اقتصادی با توجه به تحریم‌های ظالمانه دشمنان تبدیل به مشکل عام شده است، این بنیاد با کمک شما خیرین به کار خود ادامه می‌دهد و انشاءالله رو به رشد است.

 

دبیر شورای نگهبان در پایان از زحمات آیت‌الله صدیقی که مسئولیت بنیاد بین‌المللی الغدیر را دارد تقدیر و تشکر کرد و گفت: انشاءالله بتوانیم کمکی در این راه داشته باشیم تا در روز قیامت در برابر حضرت علی علیه‌السلام سرفراز باشیم.

 

حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری نیز طی سخنانی با بیان اینکه داستان غدیر از افتخارات ما شیعیان است، گفت: افتخار دارم در این جلسه‌ای که مربوط به امیرالمؤمنین است توانستم شرکت کنم و از بیانات حضرت آیت‌الله جنتی استفاده کردیم.

 

وی با بیان اینکه نقش اقتصاد در فقه اسلامی نقش عظیمی است، به شرایط کنونی کشور با توجه به محاصره اقتصادی و تحریم اشاره و تأکید کرد: عزیزانی که توان مالی دارند و می‌توانند، باید در راه خدا انفاق کنند، البته عزیزان زیادی هستند که بدون نام و نشان از مال که هیچ از جان خودشان نیز می‌گذرند؛ نمونه آن هم سیل اخیر در ابتدای سال بود که از اقصی نقاط کشور مردم متدین خودشان آمدند و یا مالشان را فرستادند و کمک و دستگیری کردند.

 

محمدی‌گلپایگانی به خیرین حاضر در جلسه گفت: شما خیرین محترم با امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام معامله می‌کنید، شخصیتی که یکی از القاب ایشان قسیم النار و الجنه است و دست شیعیان و دوستان خود و شما را انشاءالله خواهد گرفت؛ لذا باید به روزی اندیشید که دیگر دست ما از این دنیا کوتاه شده و روز مباداست.

منبع : فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر